Offres d'emploi - Champrix B.V.

Offres d'emploi

Les postes ouverts sont basés à 's-Hertogenbosch, aux Pays-Bas.

Champrix B.V. is een jonge en daadkrachtige onderneming die wereldwijd snel en adequaat inspeelt op de vraag naar veevoederpremixen en concentraten, additieven en melkvervangers waarbij de focus ligt op opkomende landen in Afrika, het Midden-Oosten, Azië en Midden-Amerika. Het team bestaat uit enthousiaste en toegewijde collega’s, die kiezen voor de persoonlijke benadering van een kleiner maar professioneel bedrijf, waar de klant centraal staat.

Ons kantoor is gelegen in de prachtige binnenstad van ’s-Hertogenbosch op een steenworp afstand van de Markt, Sint-Janskathedraal en het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch.

Onze collega's werken graag bij Champrix, omdat we zinvol werk doen, we leveren een waardevolle bijdrage, zijn innovatief en betrokken. We zijn een toppartner voor onze klanten en dagelijks zetten we ons hier voor de volle 100 procent in. Alle teams werken samen om onze doelen te realiseren. Dit doen we binnen een prettige en gezellige sfeer op kantoor. Successen vieren we met (Brabantse) worstenbroodjes en regelmatig organiseren we een (spontane) borrel of andere gezellige activiteit.
 

Spreekt werken bij Champrix én een van onderstaande profielen je aan?

Laat het ons weten en laat je contactgegevens achter. De invulformulieren staan op de subpagina’s!
Ook als je niet direct op zoek bent naar een nieuwe baan, maar misschien in de toekomst geïnteresseerd bent. We zijn een groeiend bedrijf en wie weet pas jij hierbij. Als we geen mogelijkheden op dit moment hebben, wie weet in de toekomst!