Sales Manager Export

Commercieel talent gezocht!

Wordt jij onze nieuwe collega? Herken jij je in het volgende profiel? Solliciteer dan direct!
Als Sales Manager Export bij Champrix ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van prospects en uitbouwen van bestaande klanten. Je hebt intensief contact met jouw klantengroep. Samen met andere Sales Managers benader je klanten in Afrika en het Midden-Oosten. Het allerbelangrijkste voor deze rol is de verbinding op zoeken met de klant. Maar met jouw interesse in andere culturen moet dat wel goed komen!

Ter versterking van ons team van enthousiaste collega’s zijn we op zoek naar een klantgerichte, proactieve en betrokken:

Sales Manager Export

Junior / Medior
36-40 uur

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in deze rol. Jouw collega's werken hier graag omdat ze het gevoel hebben dat ze echt een bijdrage leveren en innovatief en betrokken zijn. Verder hangt er een relaxte en gezellige sfeer op kantoor.

Binnen de dynamiek van de agrarische- en exportwereld heb je de verantwoordelijkheid voor:

 • Je bouwt aan en onderhoudt intensieve contacten wereldwijd met o.a. veevoederbedrijven, integraties, distributeurs, etc.
 • Je voert marktonderzoek uit m.b.t. nieuwe gebieden (veelal in andere continenten) en je selecteert de juiste importeurs en distributeurs.
 • Door middel van je social selling plan, denk hierbij aan de inzet van Online Marketing, webinars, werf je nieuwe klanten. Hierbij speel je ook in op kansen en ontwikkelingen in de markt.
 • Je adviseert, traint en begeleidt lokale commerciële medewerkers van klanten.

Wij zijn op zoek naar een collega:

 • Een afgeronde studie op minimaal HBO-niveau, bij voorkeur in een (agrarische) commerciële richting.
 • Interesse in andere culturen, internationaal zaken doen en bereidheid tot internationaal reizen (ca. 5-10%).
 • 2e/3e stap in je carrière.
 • Je hebt een drive voor acquisitie, maar krijgt zeker ook energie van het uitbouwen van bestaande relaties.
 • Je ziet de potentie en kansen door de inzet van online marketing en bent hier actief mee bezig.
 • Goede beheersing van de Engelse taal is vereist. Beheersing van meerdere moderne talen (bijvoorbeeld de Franse taal) is een pré.
 • Verstand van de Agrarische sector is geen must, Champrix leert je graag hoe het werkt en waarom het zo’n mooi product is!

Is je interesse gewekt?
Stuur je motivatie en C.V. per e-mail naar Suzanne Mohr suzanne.mohr@champrix.com.

Champrix B.V. is een jonge en daadkrachtige onderneming die wereldwijd snel en adequaat inspeelt op de vraag naar veevoederpremixen en concentraten, additieven en melkvervangers waarbij de focus ligt op opkomende landen in Afrika, het Midden-Oosten, Azië en Midden-Amerika. Het team bestaat uit enthousiaste en toegewijde collega’s, die kiezen voor de persoonlijke benadering van een kleiner maar professioneel bedrijf, waar de klant centraal staat.

Ons kantoor is gelegen in de prachtige binnenstad van ’s-Hertogenbosch op een steenworp afstand van de Markt, Sint-Janskathedraal en het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch.

Lombardje 14, 5211 HM te ’s-Hertogenbosch
suzanne.mohr@champrix.com
+31 (0)85 064 05 00