Business Development Manager

Gezocht: Business Development Manager (Afrika)!

19,7 jaar, dat is de gemiddelde leeftijd van alle inwoners samen op het Afrikaanse continent. Deze jonge bevolking heeft de toekomst voor zich. Door middel van kwalitatieve producten en slimme applicaties ondersteunen we de boeren in het maken van de juiste keuzes op hun bedrijf. De veevoederadditieven van Champrix maken het mogelijk voor boeren om gezond en efficiënt te produceren. Onze vitamine en mineralen premixen zijn lokaal niet goed te produceren, maar zijn de ontbrekende schakel in een goede lokale productie van eieren, vlees en melk. 

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van de Afrikaanse markt en word jij enthousiast van de omgang met andere culturen? Wij zijn op zoek naar een:

Business Development Manager

Junior / Medior
36-40 uur

Als Business Development Manager ga jij op zoek naar distributie partners die samen met Champrix de lokale markt willen ontwikkelen en kijk je hoe je het volume bij bestaande partners verder kan uitbouwen. Je hebt intensief contact met jouw klantengroep. Samen met andere Business Development Managers benader je (potentiële) klanten in Afrika. Het allerbelangrijkste voor deze rol is de verbinding zoeken met de klant. Maar met jouw interesse in andere culturen moet dat wel goed komen!

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in deze rol. Jouw collega's werken hier graag omdat ze echt een waardevolle bijdrage leveren en innovatief en betrokken zijn. Verder hangt er een relaxte en gezellige sfeer op kantoor.

Binnen de dynamiek van de agrarische- en exportwereld heb je de verantwoordelijkheid voor:

 • Je bouwt aan en onderhoudt intensieve contacten wereldwijd met o.a. veevoederbedrijven, integraties, distributeurs, etc.
 • Je voert marktonderzoek uit m.b.t. nieuwe gebieden (veelal in andere continenten) en je selecteert de juiste importeurs en distributeurs.
 • Door middel van je social selling plan, denk hierbij aan de inzet van Online Marketing, webinars, werf je nieuwe klanten. Hierbij speel je ook in op kansen en ontwikkelingen in de markt.
 • Je adviseert, traint en begeleidt lokale commerciële medewerkers van klanten.

Wij zijn op zoek naar een collega:

 • Een afgeronde studie op minimaal HBO-niveau, bij voorkeur in een (agrarische) commerciële richting.
 • Woonachtig in regio ’s-Hertogenbosch.
 • Interesse in andere culturen, internationaal zaken doen en bereidheid tot internationaal reizen (ca. 5-10%).
 • 2e/3e stap in je carrière.
 • Je hebt een drive voor acquisitie, maar krijgt zeker ook energie van het uitbouwen van bestaande relaties.
 • Je ziet de potentie en kansen door de inzet van online marketing en bent hier actief mee bezig.
 • Goede beheersing van de Engelse taal is vereist. Beheersing van meerdere moderne talen (bijvoorbeeld de Franse taal) is een pré.
 • Verstand van de Agrarische sector is geen must, Champrix leert je graag hoe het werkt en waarom het zo’n mooi product is!

Is je interesse gewekt?
Stuur je motivatie en C.V. per e-mail naar Suzanne Mohr suzanne.mohr@champrix.com.

Champrix B.V. is een jonge en daadkrachtige onderneming die wereldwijd snel en adequaat inspeelt op de vraag naar veevoederpremixen en concentraten, additieven en melkvervangers waarbij de focus ligt op opkomende landen in Afrika, het Midden-Oosten, Azië en Midden-Amerika. Het team bestaat uit enthousiaste en toegewijde collega’s, die kiezen voor de persoonlijke benadering van een kleiner maar professioneel bedrijf, waar de klant centraal staat.

Ons kantoor is gelegen in de prachtige binnenstad van ’s-Hertogenbosch op een steenworp afstand van de Markt, Sint-Janskathedraal en het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch.

Lombardje 14, 5211 HM te ’s-Hertogenbosch
suzanne.mohr@champrix.com
+31 (0)85 064 05 00